Opstellingen

𝐎𝐩𝐬𝐭𝐞𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧

Je hebt het verlangen om dingen in je leven te veranderen.

Ondanks de vele pogingen die je hebt gedaan om te bereiken wat je wilt, lukt het je maar niet. Elke keer stap je weer in dezelfde valkuil en blijf je in je oude patroon.
Je wilt wel anders, maar het patroon is sterker dan jij.

Het zijn de onbewuste processen en patronen uit je familiesysteem die bepalen hoe jij je gedraagt.

Om inzicht in jouw patronen te krijgen werk ik heel vaak met een opstelling. Het wordt namelijk letterlijk zichtbaar.

Review:
“Ik kwam bij Lieke omdat ik af wou van mijn onzekerheid. Toen wij in gesprek kwamen kreeg ik al vrij snel het inzicht dat ik mij eigenlijk niet gezien voelde. Beter gezegd; ik heb dit eigenlijk nooit ervaren.

Tijdens de opstelling bleek helemaal waar dit gevoel vandaan kwam. Ik stond verwijderd van mijn ouders en zelfvertrouwen stond niet eens in mijn cirkel!

Dit hebben we allemaal veranderd of zoals Lieke het zei IK heb dit veranderd. Het was een emotioneel proces maar jeetje wat heeft dit veel veranderd.

De band met mijn ouders is veel sterker geworden en mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid. Ik durf beter voor mezelf op te komen en mijn grenzen aan te geven. Wat ben ik blij dat ik deze opstelling heb mogen doen. Life changing!!”


Wat is een opstelling?

Een opstelling is een unieke manier om op zoek te gaan naar onbewuste processen binnen jezelf, een familie of gezin. Processen die plaats hebben gevonden in het verleden, maar die bewust of onbewust nog steeds van grote invloed zijn op je alledaagse denken, doen en voelen.

Het doel van een opstelling is om deze onbewuste processen zichtbaar te maken.

Het doel van een opstelling is om onopgeloste conflicten en belemmerende overtuigingen geen invloed meer te laten uitoefenen op jouw denken, doen en voelen.

Iedereen heeft zo zijn eigen ervaring en beleving van de wereld en de werkelijkheid. 95% hiervan zit opgeslagen in je onderbewuste. Dit betekent dat je de meeste beslissingen en handelingen onbewust doet.

Met een opstelling creëer je een inzicht in je bewuste en onbewuste werkelijkheid.

Er zijn verschillende soorten opstellingen. Binnen mijn praktijk bied ik de volgende opstelling aan:
Familieopstellingen
Opstellingen van Emoties
Innerlijk kind opstellingen
Doelopstellingen
Situatie opstellingen

Geïnteresseerd in wat een opstelling voor jou kan betekenen neem dan contact met mij op. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@wamission.nl