Het juiste pad

Het juiste pad 

Hoe weet je dat je het voor jou juiste pad bewandeld?

Dat weet je als je voelt dat je in een fijne flow zit. Door de positieve energie die door je lijf stroomt en de positiviteit die je dan aantrekt.

Lopen dingen precies zoals ze zouden moeten gaan? Komen er mensen of situaties op je pad die precies kloppen voor jou?

SUPER!! Dan heb je jouw pad gevonden en volg je het juiste!

Heb je geen overzicht, lijkt alles chaos, zie je door de bomen het bos niet meer, word je vermoeid wakker en heb je het gevoel dat je nergens energie van krijgt? Dan heb je geen flow. Alles kost je letterlijk energie. Je zit in de reservestand.

Dingen die jou overkomen? Daar kan je niks aan doen laten we dat voorop stellen.
Hoe jij hiermee om gaat wel!
Zit je in de slachtoffer stand? Daarmee bedoel ik dat je je door een ander gedraagt op een manier die niet bij je past. Door hem of haar doe ik zo of door mijn ouders reageer ik op deze manier.

 OF.… omarm je de feiten en ga je daar mee aan de slag?

Dat je een ongeluk hebt gehad, ziek bent geworden of andere dingen die je zijn overkomen in het leven, daar kan je niks aan doen.

Jouw gedrag, dus dingen die je doet en hoe jij op dingen reageert, kan je wel beïnvloeden. Je hebt het niet je doet het! Niemand anders doet het immers dan jij.

Jij hebt de controle over de dingen die je doet, alleen lukt het je niet niet altijd om daar zonder hulp in te veranderen.

Wanneer je dit beseft kan je er eigenaarschap over nemen en hulp zoeken. Alleen zo kan je iets veranderen in jezelf. Hierdoor kan je je patronen en overtuigingen ombuigen naar iets wat wel voor jou werkt. 

Twee vragen die je jezelf kunt stellen zijn:
💜Waar wil jij van af?
💜Wat wil jij er voor terug?

Met hypnose ga je de diepte in. Spitten in je onbewuste waar alles zit opgeslagen. Daar zitten alle hulpbronnen die je nodig hebt. Hoe tof is dat: alles wat je nodig hebt zit al in jou!

Tijdens de sessies in mijn praktijk of online ruim je de belemmerende overtuigingen op en zet je er nieuwe voor in de plaats.
Nieuwe overtuigingen die jou dienen om het juiste pad te bewandelen. Zo kom je (weer) in de flow!

Flow in je leven zorgt onder andere voor energie, gezondheid, een liefdevolle relatie met jezelf en gezonde relaties met anderen.

IK WENS JE VEEL FLOW! 🥰