Over Lieke Poelakker

Laat ik me even netjes voorstellen!

Wat is mijn missie?

Mijn naam is Lieke Poelakker, 36 jaar en zo’n 20 jaar wonend in Drenthe. In mijn vrije tijd zit ik veel met mijn neus in de boeken (vrije tijd en studeren), rijd ik wanneer het kan motor en ben ik graag buiten in de natuur. Ik ben creatief, ondernemend, hou ontzettend van muziek en heb het geluk veel mooie en liefdevolle mensen om mij heen te hebben.

Als kind vond ik gedrag al fascinerend. Waarom doet iemand wat hij doet? Welk verhaal zit hier achter, waar komt gedrag vandaan?

In de 13 jaren die ik werkzaam was in het kappersvak, heb ik mijn coaching en trainers skills ontdekt. Begonnen als kapster, bedrijfsleider geworden, regio manager en trainer. Het managen van verschillende zaken & teams, het coachen van veel diverse mensen en het geven van trainingen maakten dat ik besloot dat dit hetgeen was wat ik moest doen. Er was een enorme passie aangewakkerd om mensen vooruit te helpen. Mijn pad gevonden. Het was tijd om mij buiten het kappersvak te gaan ontwikkelen en ik besloot in de telecom te gaan werken. Zo heb ik mijn gebied mbt het managen, coachen en trainen nog meer vergroot.

Ondertussen ben ik gaan nadenken over hoe ik nog meer mensen kon gaan helpen en ben ik mij gaan verdiepen in het brein. Want hoe het brein werkt vind ik fascinerend! Opleidingen en trainingen als: Bedrijfspsychologie, Counseling en gesprekstechniek, NLP (neuro linguïstisch programmeren) en Hypnotherapeut (aan het Hypnotisch Instituut Nederland) heb ik gevolgd om te komen waar ik nu ben!

Door de opleidingen binnen het HIN (Hypnose Instituut Nederland) ben ik erachter gekomen hoe krachtig hypnotherapie is. Iedereen moet dit weten! Ik heb besloten om al mijn vergaarde kennis te bundelen en mijn missie te delen met de wereld.
Mijn missie is mensen mooier van binnen maken en dus van buiten!

Mijn specialisaties zijn het oplossen van angsten, fobieën en PDS klachten dmv hypnose en NLP.

Met 12 jaar ervaring als coach, trainer, therapeut en scholing is mijn praktijk With a Mission hypnose nu een feit.

Vindt je het leuk meer over het bedrijf te weten te komen? Neem dan een kijkje op insta en facebook.

"Mijn missie is mensen mooier van binnen maken en dus van buiten. Door de juiste vragen te stellen weet ik tot de kern te komen en jou weer in jouw kracht te zetten!"