#withamission

Trajecten

You´re a limited edition!

Waar zit de uitknop van mijn hoofd?

De oplossing zit hem niet in het vinden van de uitknop van je hoofd, want je blijft aan het zoeken.
Er is zoveel om doorheen te spitten, iets van te vinden, over na te denken en te analyseren.  Daar waar je aandacht op richt dat groeit, dat weten we. Dus als je blijft zoeken naar de uitknop, wordt de zoektocht alleen maar groter en voelt het als een naald zoeken in een hooiberg. Gevolg is geen overzicht meer, angsten & fobieën, moeite hebben met keuzes maken, onzekerheid, stress, geen energie meer hebben, PDS klachten en zoveel meer. 

Omdat ik er zelf jaren mee gelopen heb, (angsten en PDS klachten) ben ik hypnotherapie gaan volgen en heb ik hier totaal geen last meer van. Helemaal verbaasd over hoe snel ik er van af was. Wat een verademing was dit! Hierdoor ben ik mij hierin gaan verdiepen en specialiseren. Want iedereen moet dit weten hoe fantastisch de wereld van hypnose is!

Ik geloof erin dat alles energie is. Daarom weet ik dat je juist je hart mag activeren. Je gevoel, je vertrouwen, je intuïtie.  Als je daar meer op gaat focussen, wordt de ruis in je hoofd steeds minder. Doordat er een nieuwe sterke verbinding tussen jouw hoofd, hart en buikbrein wordt gemaakt gaat de levensenergie weer stromen.
Er komt voor jou weer helderheid, ruimte, en ontspanning om bewust te gaan leven. Het helemaal weer te voelen en te beleven.
Om de regie over jouw leven, jouw emoties weer te herpakken! 

Je hebt namelijk ten alle tijde een keuze of jij bewust je leven creëert of dit uit handen geeft. Wat er gebeurt is kan je niks aan veranderen het is immers een gebeurtenis, hoe je er mee om gaat wel!Alles wat jij gelooft is waar!

01. Hypno traject

Van angst naar vangst

In 4 sessies de regie over jouw energie.

Angsten en fobieën zijn er in alle soorten en maten. Van spinnen fobie (fobie nr 1), sociale fobie tot Scato fobie (angst om niet naar de wc te kunnen) en alles wat daar tussenin zit. Dit kan een behoorlijke belemmering zijn in jouw dagelijks leven.

Vaak zijn hier trauma's,  grote onzekerheden, schuldgevoelens, verdriet en ongelukkig gevoelens mee gepaard. Met als gevolg dat jij meestal niet goed voor jezelf zorgt, heel goed bent in jezelf afstraffen en een opgejaagd en gestrest gevoel hebt.

Hiervoor heb ik speciaal een traject gemaakt die ervoor zorgt dat jij weer een goede hoofd, hart & buik verbinding hebt. Van angst naar vangst!


Dmv coaching en hypnose help ik jou in 4 sessies (a 1.5 uur per sessie en afhankelijk van de hulpvraag) om bij de kern van jouw krachtige energie te komen. Je krijgt handvatten en mooie inzichten over jezelf waar je de rest van jouw leven op kan teren! Met hypnose maak je direct nieuwe patronen aan waardoor je jouw gedragingen per direct kan veranderen

Je maakt een nieuw pad aan in jouw brein. De eerste sessie is dit een zandweg, het is nog fragiel maar het pad is gemaakt. De tweede sessie wordt het een kiezelpad, het pad krijgt al meer stevigheid. De derde sessie bestraat je dit nieuwe pad. Het voelt veel meer eigen. De vierde sessie wordt dit pad geasfalteerd en leg je dit permanent vast in het brein.

Mijn garanties:
Rust, Ontspanning & Controle

02. PDS Traject

Rust in je hoofd is rust in je darmen

1 op de 12 Nederlanders heeft last van PDS klachten en hiervan is 75% vrouw.

Als je HSP'er bent (hoog-gevoelig), stress of een trauma ervaart reageren jouw darmen hier sneller op. Dit kan prikkelbare darm klachten veroorzaken.
HSP'ers zijn vatbaarder voor PDS klachten. Dit omdat je gevoeliger bent voor prikkels en energieën van jouw omgeving. Dit voel je vaak in je buik.

Dit is iets wat jouw brein als gedrag aangemaakt heeft. Dit betekent dat PDS niet perse iets is wat je hebt maar iets is wat je doet. Uiteraard doe je dit niet bewust anders zou je wel wat anders doen natuurlijk :)

Stress, trauma, spanningen, opwinding, angst, somberheid, zorgen maar ook enthousiasme kunnen typische PDS klachten veroorzaken.

Veel voorkomende PDS klachten:
- Buikpijn op verschillende plekken
- Onverklaarbare buik krampen
- Klachten die verbeteren na de ontlasting
- Een ongemakkelijk gevoel in je buik
- Wisselende stoelgang
- Opgeblazen gevoel (vooral na eten of stress)
- Slijm in de ontlasting
- Niet volledig ontlasten

Jouw darmen staan in directe verbinding met je hersenen.
Het centrum van jouw gevoel zit in het darmkanaal. Hier zit ook een brein. (je hebt 3 breinen, namelijk bij het derde oog, het hart en de darmen)
Denk er maar eens over na, wanneer je bv verliefd bent, boos of verdrietig voel je dit in je buik.

Zelf heb ik jaren met PDS klachten rondgelopen. Nooit heb ik geweten dat mijn hersenen zo in verbinding staan met het darmkanaal totdat ik in de wereld van hypnose ben gestapt. Er is een betere verbinding tussen mijn derde oog brein en mijn buik brein gemaakt. Ik heb een nieuw pad aangemaakt waardoor mijn brein andere signalen afgeeft wanneer er bv veel prikkels om mij heen zijn of wanneer ik veel stress ervaar. Mijn hoog-gevoeligheid is niet minder geworden en dit wil ik ook helemaal niet. Ik heb nu de juiste tools in handen en controle over mijn hoofd en lijf.

Luisteren naar mijn lijf en goed afsluiten helpt mij enorm. Het gevolg is dat ik hierdoor geen PDS meer doe.

Rust, verandering en controle is de garantie die ik jou geef.

Doordat ik deze ervaringen heb opgedaan heb ik mij hier in vastgebeten en er een specifiek hypnose traject voor gemaakt.
In dit traject volg jij 4 hypnose sessies ( dit is een gemiddelde en afhankelijk van de klachten) waarin de verbinding tussen jouw hersenen en darmen weer vrij van blokkades gemaakt wordt.

Benieuwd wat hypnose voor jou kan betekenen?
Neem dan contact op met mij via het contactformulier dan maak ik met jou graag een belafspraak. Zo heb ik de tijd voor al jouw vragen en kan ik je uitleggen wat ik doe en waarom het werkt wat ik doe.