#withamission

Hypnose

Wat is nou eigenlijk hypnose?

"Mijn missie is mensen mooier van binnen maken en dus van buiten. Door de juiste vragen te stellen weet ik tot de kern te komen en jou weer in jouw kracht te zetten!"

Je hebt het niet, je doet het!

Zodra je dit beseft en doorhebt dat je iets doet, betekent dit dat je het dus ook niet kan doen. Dit klinkt heel simpel en dat is het ook. Jouw onderbewuste (daar waar alle patronen zitten opgeslagen) heeft altijd het beste met je voor en alle hulpbronnen in zich, echter komt dit niet altijd naar boven
omdat je vast loopt in bepaalde patronen. Hier is hypnose uitermate geschikt voor. Met hypnose wordt er direct contact gemaakt met het onderbewuste. Hier liggen alle mogelijkheden!! Jij bepaald jou eigen succes!

Een techniek die ik hier vaak voor gebruik is Regressie.

Het woord hypnose is afgeleid van het Griekse woord ‘hypnos‘, dat ‘slaap’ betekent. Hypnose is echter geen slaap. En hypnose is eigenlijk… helemaal niet zo bijzonder. Want ieder mens komt wel een paar keer per dag in een staat van hypnose. Bijvoorbeeld als je gefascineerd naar een film kijkt of verdiept bent in een spannend boek en geen notie hebt van wat er om je heen gebeurt. Hypnose is feitelijk een staat van diepe ontspanning (zowel geestelijk als lichamelijk) hierdoor kan jij je heel gericht focussen en wordt daarom als heel prettig ervaren.

Het verschil tussen hypnose en hypnotherapie:
Iedereen kent het fenomeen hypnose van de televisie. Deze vorm van hypnose noem je ook wel showhypnose, en ben je helemaal ‘weg’ De hypnotiseur gebruikt hypnose om mensen te vermaken, puur voor de fun dus.

Met therapie wordt het gebruikt om interne onopgeloste zaken te verwerken en verder te kunnen gaan. Hier is het helemaal niet handig om helemaal ‘weg’ te zijn. Ik heb communicatie met jou nodig zodat het juiste patroon wordt aangemaakt en jij jouw transformatie doormaakt.

Hypnotherapie is niet geschikt voor mensen met complexe psychiatrische problemen en/of die in het verleden psychotisch zijn geweest.

Ook het gebruik van medicatie die invloed heeft op het functioneren van de hersenen (angstremmers, antipsychotica) kan een negatieve invloed hebben op de hypnose.

Er zijn hypnotherapeuten die hier wel in gespecialiseerd zijn.Doorverwijzing is uiteraard mogelijk.

Wat is regressie?

Bij regressie gaan we er van uit dat lichaam en geest nauw met elkaar verweven zijn. Lichamelijke, emotionele of geestelijke problemen kunnen hun oorzaak hebben in onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden. Alles wat wij ooit hebben meegemaakt (gezien, gehoord, gedacht, geroken of
geproefd) kunnen in trance opnieuw worden ervaren en alsnog worden verwerkt. Blokkades, oude pijnen, belemmerende overtuigingen en gedachten worden daardoor opgelost.

Aan de dingen die gebeurd zijn kunnen we niets veranderen het zijn immers gebeurtenissen. Maar de
beleving of ervaring er van wel!

Je hebt het niet, je doet het!